De zomervakantie is begonnen!

juli 18, 2019 | Alles | admin

Jaaaa daar worden we blij van! Of je nu heerlijk op vakantie gaat deze zomer of je blijft lekker thuis, overal kan je vitamine D opdoen en heerlijk genieten van de zon. Wat mensen vaak vergeten is dat het ontzettend belangrijk is om je huid regelmatig in te smeren met een SPF 30 of 50. De zon kan soms best verraderlijk zijn en daarom kan je huid snel verbranden. Daarnaast draagt de zon ook bij aan huidveroudering, zonneschade en pigmentvlekjes! Dit wilt natuurlijk niemand! Kom daarom in actie en bescherm jouw huid tegen de zon deze zomer! We willen namelijk allemaal een stralende huid en tevens ook behouden. En ohjaa….. nog een weetje, wist je dat er bijna geen verschil zit tussen SPF 30 en 50? Dus smeer minimaal SPF 30 met een UVA en UVB bescherming en bescherm jouw huid deze zomer tegen verbrandingen! Tevens is het belangrijk om je huid om de 2 a 3 uur goed in te smeren en óók met een SPF 30 of 50 wordt je gewoon mooi en egaal bruin!

Daarnaast is een peeling een erg populaire behandeling om je huid eens op te frissen. Door met fruitzuren de dode huidcellen van de huid te verwijderen, wordt de celdeling gestimuleerd en collageenaanmaak geactiveerd. Hierdoor ziet de huid er meteen frisser, gladder, mooier en gezonder uit. Vroeger werden peelings alleen in de wintermaanden toegepast, omdat de huid door de peeling dunner wordt en daarmee de kans op pigmentvlekken groter wordt wanneer de huid in aanraking komt met de zon. Tegenwoordig zijn er ook peelings die in de zomermaanden gedaan kunnen worden. Zo kun je het hele jaar genieten van een mooie en stralende huid!

ACTIE, ACTIE, ACTIE!

Wanneer je in de maand augustus bij Huidzorg De Lier een kennismakingsbehandeling boekt inclusief een peeling krijg je deze maand 15% korting op je behandeling! Bij Huidzorg De Lier kijken we tijdens een intake gesprek kritisch naar jouw huid en krijg je een uitgebreide huidanalyse van onze huidtherapeut. Vervolgens plannen we een afspraak in om de kennismakingsbehandeling inclusief peeling toe te passen en geven we je na afloop graag een vrijblijvend advies over verzorgingsproducten die geschikt zijn voor jouw huid.
Heb je vragen over onze actie of wil je liever eerst nog wat meer advies? Neemt gerust contact op met ons en wellicht tot snel!

Groetjes,
Huidzorg De Lier Team