Een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuw gezicht!

mei 24, 2019 | Alles | admin

Huidzorg De Lier is als enige huidtherapeutische praktijk in De Lier inmiddels alweer 7 jaar een bekend begrip in dit Westlandse dorpje, waarvan wij nu al ruim 4 jaar actief werkzaam zijn binnen Actief en Gezond Westland. Ondanks dat wij als huidtherapeuten de afgelopen jaren meer bekendheid hebben gecreëerd krijgen wij nog regelmatig de vraag wat een huidtherapeut precies is en wat voor behandelingen wij voornamelijk uitvoeren.

Na studie en vele werkervaring ben ik als zelfstandige klein begonnen zonder kostbare laser of IPL apparatuur. Uiteraard had ik wel altijd de droom om een compleet aanbod van huidtherapeutische behandelingen te kunnen aanbieden met alle benodigde apparatuur. Na veel en hard werken is deze praktijk door de jaren heen uitgegroeid tot een huidtherapeutische praktijk met een breedt assortiment van kostbare apparatuur, professionele productlijnen en vele andere innovatieve behandelapparatuur. Hierdoor is het mogelijk gemaakt om veel behandelingen toe te kunnen passen en nog veel meer mensen blij te maken, want daar gaat het uiteindelijk toch om! Naast dat wij veel behandelmogelijkheden hebben vinden wij het ontzettend belangrijk om de beste zorg te kunnen leveren aan onze patiënten zodat iedere patiënt die onze praktijk benaderd met een klacht of indicatie zich begrepen en prettig voelt en hierdoor vertrouwen heeft in onze vakkundigheid. Hierbij hoort ook een eerlijk advies met een heldere uitleg, ook al is dit niet altijd het meest fijne advies. Uiteindelijk krijgen wij ontzettend veel positieve energie en voldoening vanuit onze patiënten wanneer zij tevreden en blij zijn met onze expertise en eerlijke adviezen.

Ook heeft Huidzorg De Lier er een nieuw gezicht bij gekregen! Lieke is vorig jaar als stagiaire binnen gekomen en inmiddels niet meer weg gegaan. De fijne klik was direct aanwezig vanuit beide partijen en daarnaast ook vanuit vele patiënten binnen onze praktijk, waardoor Lieke nu met veel enthousiasme als huidtherapeut werkzaam is bij Huidzorg De Lier. Klik verder naar het kopje “Over ons’’ om meer te weten te komen over Lieke.

Naast al deze ontwikkelingen presenteren wij nu ook met trots onze vernieuwde mooie website: www.huidzorgdelier.nl. Neem gerust een kijkje voor meer informatie over onze behandelingen of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en wellicht tot snel!

Met vriendelijke groet,

Miranda