DermaQuest
1999 ontwikkelt DermaQuest verfijnde huidproducten voor thuisgebruik en professionele behandelingen. Vandaag de dag zijn zij leider op het gebied van plantenstamcellen en unieke huidlagentechnologie waardoor ze tot de top van de internationale huidverzorging behoren. Daarnaast zijn de producten parfumvrij en niet op dieren getest.

 

Tebiskin
TEBISKIN® Cytoceuticals zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gericht op de complexe, moleculair-biologische mechanisem van keratinocyten en fibroblasten: de belangrijkste cellen van de epidermis en de dermis. Tebiskin heeft dan ook als doel om de algehele conditie van de huid te verbeteren. Parfumvrij.

 

Curetape medical taping 
Medical taping is speciale tape wat er voor zorgt dat er een liftende werking ontstaat op de opperhuid wanneer we het op de juiste manier plakken. Door deze liftende werking heeft dit een positief effect op de bloed en lymf circulatie en op pijnreceptoren waardoor pijn verminderd. Hierdoor is het zeer geschikt voor gefibrotiseerd weefsel, verse littekens maar ook verkleefde en oudere littekens. Door het gebruik van tape zal de genezing versnellen, het litteken wordt minder diep, de eventuele pijn zal afnemen en daarnaast zorgt de tape voor een soepelere huid. Aangezien de tape niet steriel is kan de behandeling pas starten wanneer de wond volledig gesloten is. Verder passen we medical taping ook vaak toe bij lymfoedeem vanwege de positieve werking op de lymfvaten. Wij werken uitsluitend met het merk Curetape.

 

BapScarCare siliconenpleisters
Siliconenpleisters zijn speciaal ontwikkeld om oude en verse littekens te versoepelen. Een litteken is vaak minder elastisch en dit kan een trekkend gevoel geven. De siliconenpleisters zorgen ervoor dat littekens minder ontsierend worden, vlakker, soepeler en dunner. Ook vermindert het klachten zoals roodheid van de huid en het trekkend van een litteken. Alle gebruikte siliconenpleisters zijn uitsluitend van Bapmedical. Het litteken wordt soepeler door de pleister langer te gebruiken. Samen werken we naar een zo mooi en soepel litteken. Hierbij kunnen wij niet zeggen hoelang u precies de pleister moet dragen, dit zien we tijdens het verloop van het dragen van de pleister.

 

Alhydran
De bewezen samenstelling van alhydran littekencrème helpt tegen pijn, jeuk, roodheid, trekkend gevoel en het ontstaan van vervelende littekens. In tegenstelling tot veel huidverzorgingsproducten is de littekencrème van alhydran een medische gel-crème die effectief is door een optimale combinatie van aloë vera en hoogwaardige huidoliën. Alhydran is klinisch getest en de effectiviteit is uit diverse studies gebleken. De behandelduur is lastig vooraf te zeggen, door de loop van de tijd kijken we samen naar de effectiviteit van de crème.

 

Pur Minerals 
Wij hebben voor zowel de make-up als de camouflage, gekozen voor het merk Pur Minerals. Dit merk zorgt niet alleen voor de mooiste versie van jezelf maar ook voor huidverzorgende ingredienten. En dat vinden wij belangrijk bij Huidzorg De Lier, je huid straalt dan ook echt. Pur Minerals beschrijft een ceratin complex, wat een combinatie is van retinol (verbetert de huidtextuur en gaat het verouderingsproces tegen) en hydraterende ceramides om de vochtbalans op orde te houden. Verder is Pur Minerals vrij van parabenen en niet op dieren getest. Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij kunnen laten zien wat deze mooie producten voor u kunnen betekenen.

Wilt u een gratis consult?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult gesprek