Miranda Kleijn

Ik ben Miranda Kleijn huidtherapeut en eigenaresse van Huidzorg De Lier. Door de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen werd mijn interesse gewekt om nog meer over de huid te leren en nog meer voor mensen te kunnen betekenen. Opleiding huidtherapie sloot hier perfect bij aan en heb ik met plezier gevolgd en in 2011 afgerond. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan maar blijf ik de huid elke dag weer een heel interessant orgaan vinden. Elk mens en elke huid is weer uniek en heeft zijn eigen behandeling en/of ondersteuning van de juiste thuisproducten nodig . Hierdoor vind ik het dan ook zo belangrijk om samen een goed behandelplan op te stellen zodat we kunnen werken naar een realistisch en gewenst resultaat.

Lieke den Hoed

Mijn naam is Lieke den Hoed en ik ben werkzaam als huidtherapeut bij Huidzorg De Lier. In 2013 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en vervolgens ben ik begonnen met de opleiding huidtherapie.

Ik heb gekozen voor het vak huidtherapie, omdat het medische aspect van de huid mij erg interesseert. Daarnaast spreekt het specialistisch paramedisch handelen mij erg aan en haal ik veel energie uit het persoonlijke contact met onze patiënten.

Tijdens de opleiding huidtherapie ben ik als stagiaire begonnen bij Huidzorg De Lier. Vanaf dag één had ik een goede klik met Miranda en had ik het erg naar mijn zin op de werkvloer. Inmiddels werk ik al een hele periode met ontzettend veel plezier bij Huidzorg De Lier!

Wilt u een gratis consult?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult gesprek