Privacyverklaring Huidzorg De Lier

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Huidzorg De Lier kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidzorg De Lier en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidzorg De Lier verstrekt.
Huidzorg De Lier kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens.

WAAROM  HUIDZORG DE LIER GEGEVENS NODIG HEEFT
Huidzorg De Lier verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Huidzorg De Lier uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

HOE LANG HUIDZORG DE LIER GEGEVENS BEWAART
Huidzorg De Lier bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN
Huidzorg De Lier verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Huidzorg De Lier worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. www.huidzorgdelier.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS                                                                            
Huidzorg De Luier maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Huidzorg De Lier bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Huidzorg De Lier te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidzorg De  Lier heeft hier geen invloed op. Huidzorg De Lier heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidzorg De Lier verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN                                
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar miranda@huidzorgdelier.nl
Huidzorg De Lier zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN      
Huidzorg De Lier neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huidzorg De Lier maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huidzorg De Lier verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Huidzorg De Lier op via miranda@huidzorgdelier.nl. De website van Huidzorg De Lier is ontwikkeld door www.onlinevanstart.nl

Huidzorg De Lier is als volgt te bereiken:
Postadres: Veilingweg 16A, 2678 LN De Lier
Vestigingsadres: Veilingweg 16A, 2678 LN De Lier
Inschrijvingsnummer handelsregister: KVK 50781960
Telefoon: 06-10590390
E-mailadres:miranda@huidzorgdelier.nl